Color logo - wide

Zonnepanelen

Een rendabele investering in een duurzame toekomst

Wil je besparen op je energierekening?

Zoek je naar manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen? Of misschien wil je de waarde van je woning opkrikken? Met zonnepanelen scoor je op alle fronten. 

maintenance engineer solar energy systems engineer perform analysis solar panels

Oplossing op maat

Elke woning is anders en elk van onze klanten heeft specifieke wensen en noden. We bekijken elk project daarom in detail en stellen de beste oplossing voor. 

Toch zijn er enkele vaststaande principes waar we nooit van afwijken: 

Beslis nu en pak de premie!

Profiteer nog tot 31/12/2023 van een premie van Fluvius voor jouw zonnepanelen. We horen je al zuchten… Dat is toch niet meer haalbaar? Met Gaia Energy wel! We garanderen je dat je nog kan profiteren van deze premie als je in November je bestelling plaatst bij ons.
Dit kunnen we doordat we beschikken over onze eigen teams van installateurs, een ruime stock aan materialen en een uitstekend netwerk voor keuring van je nieuwe zonnepanelen.

Lees alle details over de premie op de website van Fluvius.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Voor onze zonnepanelen en toebehoren werken we alleen met kwalitatief materiaal. Enkele merken op een rijtje:

En natuurlijk zit de kwaliteit van onze diensten ook in de handen van onze installateurs. Je krijgt een team van geschoolde techniekers over de vloer met èèn duidelijke opdracht: van jou een tevreden klant maken.

Dankzij onze unieke aankoopstrategie kunnen we je bovendien een erg voordelige prijs aanbieden.

Onze werkwijze

We houden van een duidelijkheid. Hieronder vind je het stappenplan hoe we tewerk gaan:

01

Kennismaking

We komen bij jou langs op locatie of voeren een videogesprek, volgens je voorkeur of wat het beste in jouw agenda past!

arrow

02

Advies en offerte

Ons team van gecertificeerde experts staat voor je klaar met persoonlijk advies. We ontwerpen het juiste systeem dat aan jouw specifieke behoeften voldoet en gieten dit in een duidelijke offerte zonder kleine lettertjes.

arrow 2

03

arrow

Installatie

Binnen 3 weken nadat je de offerte hebt goedgekeurd kunnen we al installeren. Ook zorgen we ervoor dat de AREI-keuring binnen 5 werkdagen plaatsvindt. Zo zijn jouw zonnepanelen nog ruim op tijd klaar voor de premies van 2023!

04

Volledige service

We bieden niet alleen de beste producten, maar ook professionele installatie, onderhoud en uitstekende klantenservice. We zijn er om je te ondersteunen gedurende de hele levensduur van jouw systeem. We steken al onze energie in het behalen van ons ultieme doel: 100% tevreden klanten.

Ben jij of ken jij een tevreden klant van Gaia Energy? Check dan zeker onze Vriendenkorting