Color logo - wide

Laadpalen, thuisbatterijen en airconditioning

Energieoplossingen op maat voor een duurzame woning

Energieoplossingen

Jij wil je steentje bijdragen aan een groenere toekomst. Maar je wil natuurlijk ook een rendabele investering doen. Liefst in de vorm van kwalitatieve producten, geïnstalleerd door een vakman. 

Oplossing op maat

Of je nu al zonnepanelen hebt – van Gaia Energy of een andere installateur – of niet, ontdek wat onze slimme energieoplossingen voor jou kunnen betekenen.

Wallbox Carcharger

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Heb je of overweeg je een elektrische wagen? Fantastisch! Dan heb je natuurlijk een veilige, slimme en onderhoudsarme laadpaal nodig.

Huawei Omvormer

Thuisbatterijen

Sla je overtollige opgewekte energie op via een thuisaccu of thuisbatterij. Dankzij dit energieopslagsysteem verlaag je je elektriciteitsrekening nog verder en heb je bovendien je eigen persoonlijke noodstroomvoorziening in huis.

Airconditioning unit

Airconditioning*

Onze inverter toestellen gebaseerd op lucht-lucht warmtepomptechnologie, bieden zowel koeling als verwarming. Een goed ontworpen en geïnstalleerde airconditioning helpt om het comfort van jouw woning te verhogen terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

*Voor de snelle beslissers loopt er nu een heel fijne actie! Bij vrijwel alle modellen krijg je momenteel een Google Nest systeem helemaal gratis. Zo stuur jij binnenkort je nieuwe airconditioning aan met voice control… “Hey Google!”

Voor al onze producten is de focus hetzelfde: een perfecte installatie en een tevreden klant. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Ben jij of ken jij een tevreden klant van Gaia Energy? Check dan zeker onze Vriendenkorting.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Voor al onze energieoplossingen werken we alleen met kwalitatief materiaal. Enkele merken op een rijtje:

En natuurlijk zit de kwaliteit van onze diensten ook in de handen van onze installateurs. Je krijgt een team van geschoolde techniekers over de vloer met èèn duidelijke opdracht: van jou een tevreden klant maken.

Dankzij onze unieke aankoopstrategie kunnen we je bovendien een erg voordelige prijs aanbieden.